Vučević u poseti „Borbenim složenim sistemima“ u Velikoj Plani

VELIKA PLANA, 7. jul 2023 – Ministar odbrane Miloš Vučević obišao je danas privredno društvo „Borbeni složeni sistemi d.o.o” u Velikoj Plani i sa rukovodstvom i predstavnicima JP „Jugoimport-SDPR” razgovarao o poslovanju, stepenu realizacije ugovorenih projekata i planovima za buduću saradnju sa Ministarstvom odbrane.

Vučević je nakon sastanka obišao pogone za mašinsku obradu metala, lasersko sečenje i deformaciju, proizvodne pogone, kao i pogon „Cevara”.

On je razgovarao i sa zaposlenima u „Borbenim složenim sistemima” i uverio se u to da se sva sredstva proizvode u skladu s potrebama Vojske Srbije.

Tokom današnjeg obilaska, rukovodstvo fabrike predstavilo je potpredsedniku Vlade deo proizvodnog programa preduzeća „Jugoimport-SDPR” – samohodnu top-haubicu „Nora“, oklopna vozila „Lazar“ i „Miloš“, kao i vozilo „Lazanski“.

Današnjem obilasku prisustvovali su i pomoćnik ministra za materijalne resurse Nenad Miloradović i šef Kabineta ministra odbrane brigadni general Goran Momčilović, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Informacija i foto: Ministarstvo odbrane

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!